Charlotte karlsson tilbyder professionel sportsmassage
Charlotte Karlsson giver dybdegående massage og afhjælper akutte skader

Vær at vide om sportsmassage

Med min dybdegående og manipulerende sportsmassage, kan jeg fjerne smerter, og hurtig lokalisere problemet der er grunden til denne smerte.

Kroppen er en helhed, så hvis et problem starter et sted, kan det sagtens "bygge" sig videre i kroppen, vigtigt er det så at finde frem til hvor det startede, og begynde behandlingen der. Det er der jeg kommer ind, og jeg kan finde det med det samme!

Det kan være meget nyttigt for personer der træner hårdt, eller for mennesker med meget monotont arbejde. Sidder man længe i samme stilling fx foran skærmen og spænder, lukker man af for blodet, og ilten som musklerne jo lever af. Det gør at musklerne trækker sig sammen, og her er det så at du føler alt bliver for stramt og smerterne starter.

Tit begynderi vores anspændthed på jobbet, hvor vi sidder fastlåst i samme stilling dagen igennem. Eller det kan være du laver tunge løft. Ikke alle har mulighed for at skifte stilling i deres arbejde..
Det er ofte svært at gøre noget ved problemet her og nu, og vi skal jo på arbejde hver dag. 

I disse situationer, er det en rigtig god ide, at få en fast behandling, feks. hver 14 dag eller månedligt, så problemet bliver 'holdt nede'. Og samtidig holde jeg øje med at problemet ikke udvikler sig til regulære kroniske skader.

 

 

Kroppen skal gerne holde hele livet.

Jeg har min egen måde at manipulere med muskler og knogler, der jo konstant arbejder sammen. Min massage er særlig velegnet mod skader, smerter, myoser og skævheder.

En grundig dybdegående sportsmassage hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilføre af frisk, ilt- og næringsrigt blod.

Jeg give ofte gode råd og vejledning , så det samme problem ikke opstår igen.

 

Smerter i fødderne kan gøre livet surt

Et af mine specialer er fødderne, smerter i fødderne er et stort problem for mange, da føderne gerne skal bære os hele livet.

Gentagende behandlinger giver fødderne deres normale funktion tilbage.

Nogle gange er grunden til smerter i ryggen, ikke ryggen, - ikke knæ eller hofter, men ganske enkelt at vi ikke går rigtigt på vores fødder.

Og andre gange er smerter i knæene fordi vi går skævt og belaster både hofter, knæ og fødder forkert. 

Når vi går forkert på fødderne kan vi lave en masse slid i ankler, knæ, hofter og helt op i ryggen. 

Vi falder ned i fodrodsknoglen efter hånden som vi bliver ældre, det bliver også kaldt platfodhed eller at pronere. Alt det kan vi gøre noget ved, og måske handler det om et enkelt indlæg eller 2.

 

 

 

 

 

 

 

Fødder

En ofte overset, men meget vigtig del af kroppen. Forkert fodstilling kan give smerter og slid i kroppen. Få fødderne tjekket og få at vide, hvordan de har det!

Mulighed for effektiv fodmassage, at få fjernet hælsporer med indlæg m.m. 

 

Behandling:

Fodmassage/ Behandling   300,-
30 min 

Charlotte Karlsson er specialiserert fodterapeut.
Charlotte Karlsson, Sportsmassør, Vippetekniker og Negletekniker. | Ndr. Strandvej 123 F, 3150 Hellebæk  | Tlf.: 26 13 40 49 | charlotteckarlsson@gmail.com