Kursus for professionelle massører


Jeg blev uddannet sportsmassør for 23 år siden. Jeg har arbejdet på fuldtid fra 1. dag. Desuden har jeg stået i lære hos en bandagist og fået en grundig viden om fødder, indlæg og sko.

 
Jeg har i mange år arbejdet tæt med kiropraktorer og har opnået en teknik og en stor viden om skades-behandling med massage.

Dengang jeg blev udannet ville jeg ønske at der havde været kurser som dem jeg nu tilbyder. Man stod som udlært massør, men havde ikke ret megen viden om hvorfra skaderne kom eller hvorfor.

Kunderne kom med mange forskellige skader, men jeg vidste ikke hvorfra de kom eller hvad skaderne skyldes. Det ved jeg nu, og det er denne viden jeg gerne vil give videre, til dig der har taget en massage uddannelse.

Som fuldtids massør, med eget firma, har jeg bygget en stabil forretning gennem årene. Du skal kunne skades-behandle dine patienter, hvis du skal kunne leve af det. Der er altid kunder der har ondt, og de vil søge dig hvis du kan hjælpe dem, ved at fjerne/lindre deres smerter. Det er ikke nok med at give wellness massage, det sparer kunderne væk og betragter som luksus.

På mine kurser vil du lære, at give skades-behandling. Jeg vil undervise dig i mine teknikker, viden og give min erfaring videre. Det vil hjælpe dig til en langt bedre forretning og flere kunder. Og dermed en større indkomst.

Jeg vil også fortælle om hvordan jeg har bygget min forretning op, om priser og kundepleje.

Desuden vil jeg vise og fortælle hvordan du passer på dig selv, for det er hårdt fysisk, at være massør,
 
Glæder mig til at møde dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
Charlotte Karlsson
Lægeexamineret sportsmassør

 

 

Alle kurser inkluderer:
Fuld forplejning og kursusmaterialer 


Sted: Ndr. Strandvej 123F, 3100 Hellebæk

Tid: fredage 9-16 ( se under de enkelte kurser)

Tilmelding: skriftlig tilmelding på: charlottekarlsson@gmail.com Tilmelding er kun gældende når betaling er registreret.

Pris og betaling: 3.000 kr pr deltager. Beløbet indbetales inden kursus start. Senest 8 dage før.

Aflysning: Kurserne gennemføres kun ved 2 – 4 deltagere.
Charlotte Karlsson, Sportsmassør, Vippetekniker og Negletekniker. | Ndr. Strandvej 123 F, 3150 Hellebæk  | Tlf.: 26 13 40 49 | charlotteckarlsson@gmail.com